اخبار محرمانه

آخرين مطالب

کیهان به «خاتمی»: لطفا شکایت‌تان را تا آخر پیگیری کنید! اخبار محرمانه از منابع دیگر

کیهان به «خاتمی»: لطفا شکایت‌تان را تا آخر پیگیری کنید!
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ماجرای ملاقات سید محمد خاتمی با جورج سوروس ظاهرا برای غربگرایان مدعی اصلاحات خیلی حیثیتی شده و سعی می‌کنند هر جور شده این ننگ را از پیشانی خود پاک کنند. این بار آنها ادعا کرده‌اند وکلای محمد خاتمی از مدیرمسئول کیهان شکایت کرده و حسین شریعتمداری به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده است. ادعای آنها در حالی است که تا این لحظه چنین چیزی به مدیر مسئول کیهان ابلاغ نشده است!
اما به همین مناسبت بد نیست مروری بر برخی از آنچه تاکنون در کیهان به عنوان مستندات دیدار محمد خاتمی به عنوان یکی از سرکردگان کودتای رنگی ناکام 1388 با جورج سوروس منتشر شده؛ داشته باشیم.
15 سپتامبر 2006 (جمعه، 24 شهریور 1385) «کنت تیمرمن» (رئیس میز ایران در سیا در دهه 1990 و مدیر بنیاد دموکراسی برای ایران) در پایگاه خبری NewsMax نوشت: «مخالفان دولت بوش در هتل «هایت» گردهم آمده بودند تا تعامل دولت با تهران را خواستار شوند. سوروس خطاب به شرکت‌کنندگان در این نشست که به همت «بنیاد آمریکای نوین» برگزار شده بود، درباره یک «معامله بزرگ» با تهران سخن گفت... چندین منبع روز پنجشنبه به «نیوز مکس» گفتند که سوروس این هفته طی یک مراسم شام خصوصی در بوستون، درباره این «معامله بزرگ» با «محمد خاتمی» رئیس‌جمهوری سابق ایران گفت‌وگو کرد. یک ایرانی که در آن مراسم شام حضور داشت، گفت: خاتمی به ما گفت که آمریکا باید مذاکره با ایران را آغاز کند.»
تیمرمن از «استیون کلمنز» مدیر «برنامه راهبرد آمریکا» در بنیاد «آمریکای نوین» و همچنین «هومن مجد» مشاور و مترجم خاتمی در آن سفر به عنوان حاضران دیگر مراسم شام نام می‌برد.
«هومن مجد» کسی است که بعدها تصاویر حضورش در بالکن هتل کوبورگ در کنار محمدجواد ظریف طی مذاکرات برجام بارها دست به دست شد. او سال 2009 کتابی به نام «آیت‌الله می‌خواهد متفاوت باشد؛ پارادوکس ایران مدرن» نوشت. در صفحه 207 این کتاب آمده است: «جورج سوروس و ویلیام بلوم (یکی از نزدیکان جیمی کارتر) برای ملاقات با خاتمی به بوستون پرواز کردند.»
به دنبال یک دعوای حقوقی در آمریکا؛ «تریتا پارسی» رئیس وقت «شورای ملی ایرانیان آمریکا» (نایاک) متهم به لابی غیرقانونی برای ایران می‌شود؛ دادگاه او را در دسامبر 2009 مجبور به انتشار برخی ایمیل‌ها و مکاتبات خود از جمله در ارتباط با «محمدجواد ظریف» (سفیر سابق ایران در سازمان ملل) می‌کند که پس از چند بار طفره رفتن او از این دستور دادگاه سرانجام ناچار به انتشار ایمیل‌های خصوصی‌اش می‌شود.
در یکی از این ایمیل‌ها با عنوان «سوروس در ضیافت شام ظریف برای خاتمی» به تاریخ 6 سپتامبر 2006 (15 شهریور 1385) «پارسی» از «کلیتون سویشر» خبرنگار الجزیره و عضو دوره‌ای شورای روابط خارجی آمریکا می‌پرسد: «آیا از آلفر خبری داری؟» سویشر پاسخ می‌دهد: «نه! خبر خاصی نیست؛ شب گذشته در ضیافت شام «ظریف» با خاتمی و دیگران بودم. باید بدانی که «استیو کلمنز» در مورد تو چیزهای خوبی به «جورج سوروس» گفت.»
مرداد1388 «کیان تاجبخش» مشاور «بنیاد سوروس» در چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده عوامل آشوب‌های 1388 از دیپلماسی «مسیر دو»(Track Two) میان چهره‌های سیاسی ایرانی و آمریکایی با حمایت مالی «بنیاد راکفلر» و «بنیاد سوروس»گفت و به مصداقی از آن اشاره کرد: «اگر ما یکی از اولین نمونه‌های این برگزاری ارتباط، [را] سفر آقای «عطریانفر» به بنیاد سوروس ببینیم، می‌توانیم نهایتا [آن را در] ملاقات مستقیم جناب آقای «خاتمی» ‌همراه با جناب آقای «ظریف» با آقای «سوروس» در نیویورک در سال 1385 ببینیم، بنابراین این یک ارتباط مستمری بوده که ادامه داشته است.»
فقط با احتساب همین موارد؛ چهار روایت از چهار فرد مختلف و البته جدای از یکدیگر وجود دارد که از دیدار محمد خاتمی با جورج سوروس خبر می‌دهند. به این موارد می‌توان چندین روایت مستند دیگر را هم افزود که اگر ادعای رسانه‌های زنجیره‌ای درباره شکایت محمد خاتمی از مدیرمسئول کیهان صحت داشته باشد، مشتاقانه در انتظار دادگاه می‌نشینیم تا مستندات دیگر را نیز در آنجا ارائه کنیم.
جورج سوروس یکی از کلان‌سرمایه‌داران یهودی و صهیونیست در آمریکاست و به پشتیبان کودتاهای مخملی (به قول خودشان انقلاب‌های رنگی!) در کشورهای مخالف و دشمن آمریکا و اسرائیل، شهرت دارد. دقیقا همان کودتای مخملی که مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس تحت عنوان «جنبش سبز»! علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده و با همکاری مستقیم خاتمی و میرحسین موسوی و چند تن دیگر از مدعیان اصلاحات به صحنه آورده بودند. از این روی خاتمی و برخی از مدعیان اصلاحات حق دارند از افشای خیانت خود نگران باشند. و این قصه سر دراز دارد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1321137/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حاشیه نگاری روز پنجم جشنواره فجر 43؛ از حضور سخنگوی دولت در کاخ رسانه تا ژست‌های بازیگر زن در نشست فیلم

حاشیه نگاری روز پنجم جشنواره فجر 43؛

بن سلمان هم‌دست نقشه ترامپ برای نفت ایران می‌شود؟

چریک دموکرات

پاسخ به مخالفان

توقیف خودرو، حجاب و مساله حاکمیت قانون

پاسخ صدرعاملی به سوال خبرنگاران در مورد سکانس جنجالی گشت ارشاد

امضای یادداشت ریاست جمهوری آمریکا علیه ایران/ ترامپ: آماده مذاکره با رئیس جمهور ایران هستم

ناکام بزرگ جایزه گرمی

عکس یادگاری همسر الشرع و همسر اردوغان

آخرین وضعیت بازار گوشت

در چشم بادومی از کی‌پاپ بد نگفتیم

بغض مهران غفوریان در نشست خبری «زیبا صدایم کن»

ست رنگ زرشکی گیلاسی باکلاس، رنگ سال 1404 رو با چی بپوشیم؟

کاخ سفید انتقال مهاجران به خلیج گوانتانامو را آغاز کرد

نشست خبری «زیبا صدایم کن» با حضور مهران غفوریان

الناز شاکردوست در گوزن های اتوبان

پاسخ صدرعاملی کارگردان «زیباصدایم کن» به سوال آخرین خبر

رونمایی از حضور حسین محجوب در فیلم سینمایی ماریا

41 سال قبل؛ دادگاه سران حزب توده/ عکس

پیش بینی قیمت دلار 17 بهمن 1403

واکنش عفو بین الملل به عدم بازداشت نتانیاهو در ایالات متحده

اتهام‌زنی جولانی به نیروهای مقاومت

آواره شدن 5 هزار خانواده فلسطینی در پی عملیات نظامی اسرائیل

آریا عظیم نژاد آهنگساز فیلم خاتی در جشنواره فیلم فجر از موسیقی فیلم می گوید

آریا عظیمی نژاد در گفتگو با آخرین خبر از آخرین جزئیات پایتخت 7 می گوید

عراقچی: حزب‌الله لبنان اثرگذاری خود را در عرصه تحولات لبنان حفظ و تقویت کرده است

ماجرای دلارهای ایرانی؛ انسداد از «سئول» تا «دوحه»

پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1403

رئیس کمیسیون معدن اتاق ایران: 65% معادن غیرفعال‌اند؛ به وزیر آمار درست نمی دهند

مشاور ترامپ: کارتل‌های مواد مخدر مکزیکی در کانادا در حال گسترش هستند

هشدار سازمان ملل به مرگ میلیون‌ها نفر به دست آمریکا

مصر و اردن بر ضرورت اجرای کامل توافق آتش‌بس تاکید کردند

سی‌ان‌ان از برگ برنده دموکرات‌ها در انتخابات 2026 رونمایی کرد

ارتش بی زره؛ رسوایی جدید در قلب دفاعی انگلیس افشا شد

عربستان بر حمایت از تثبیت آتش‌بس در غزه تأکید کرد

ترامپ و نتانیاهو دیدار کردند؛ ظاهری خوشایند اما پرتنش در خلوت

سجادی حسینی بازیگر «خاتی»:در طول پروژه شنوایی‌ام را از دست دادم

علی عامل هاشمی بازیگر «خاتی»: فیلم کاملا در دل طبیعت است گویی نقش اصلی فیلم حیواناتند

اشک های همسر مرحوم کیومرث پور احمد در نشست فیلم «زیبا صدایم کن»

فیلم رگ‌های آبی فروغ فرخزاد را به لجن کشیده است

فتوکال «زیبا صدایم کن»

یک مقام امنیتی دروغ جدید نیویورک تایمز را تکذیب کرد

رایزنی‌های تخت‌روانچی در آنکارا

تیر رادیکال ها به سنگ خورد

گزارش یک نظرسنجی؛ اعداد درباره وضع اجتماعی دولت چه می‌گویند؟

تحلیلی از راهکار اضطراری تامین مسکن

رئیس‌کل گمرک: 9 میلیون و 861 هزار تن کالای اساسی وارد کشور شده است

باور صهیونیست‌ها بر تحریم اسرائیل توسط ترامپ

توطئه سیاسی علیه شیعیان لبنان شکست خورد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی