اخبار محرمانه

آخرين مطالب

ساخت اولین پارک دریایی کشور در کیش رقم خورد. منطقه آزاد کیش

ساخت اولین پارک دریایی کشور در کیش رقم خورد.
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - با پیگیری های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، اولین پارک دریایی کشور در آب های ساحلی جزیره راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در نشستی که با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص راه اندازی نخستین پارک دریایی جزیره کیش برگزار شد.
رحیم سرهنگی با بیان اینکه ایجاد سایت های مصنوعی غواصی علاوه بر جذابیت گردشگری، با کاهش فشار از سایت های طبیعی به حفظ محیط زیست دریایی کیش کمک می کند در خصوص تشکیل کارگروه توسعه گردشگری دریایی کیش دستور اقدام داد.
وی با اشاره به لزوم ایجاد توازن دریایی وتوسعه گردشگری دریایی و غواصی افزود: سازمان منطقه آزاد کیش در جهت توسعه گردشگری دریایی و صیانت از محیط زیست دریایی جزیره و تحقق اجرای طرح پارک زیرآب کیش با خرید و آماده سازی لاشه یک فروند هواپیما، گام نخست را بر می دارد.
وی تصریح کرد: خرید این لاشه هواپیما در هیئت مدیره سازمان مصوب شده و همچنین علاوه بر آن، ایجاد سایت شهدای غواص با ادوات جنگی از دیگر بخش های پارک زیرآب جزیره کیش است که به زیستگاهی برای مرجان ها و جاذبه ای برای غواصی تبدیل شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: توسعه گردشگری دریایی به ایجاد سایت های مصنوعی غواصی ختم نمی شود بلکه مجموعه ای از اقدامات شامل برپایی نمایشگاه عکس و رویدادهای تفریحی و ورزشی است که با همکاری و مشورت اداره محیط زیست کیش و متخصصان این امور، فعالان حوزه دریایی و جامعه کلوپ داران انجام می شود.
رئیس اداره محیط زیست کیش هم با بیان اینکه پس از سالها گره راه اندازی پارک زیرآب و زیستگاه های مصنوعی برای حفظ زیستگاه های طبیعی با ایجاد شرایط مناسب برای ازدیاد مرجان ها توسط مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش باز شده است گفت: با راه اندازی سایت های مصنوعی فشار از روی سایت های طبیعی برداشته می شود و محیط زیست دریایی کیش حفظ می شود.
دراین نشست پس از طرح و بررسی موضوعات مرتبط با راه اندازی پارک زیرآب جزیره کیش، رحیم سرهنگی در خصوص تدوین سند توسعه گردشگری دریایی، به روز رسانی جانمایی و طراحی سایت غواصی برای غرق لاشه هواپیما، و ایجاد سایت غواصی شهدای غواص دستور پیگیری واجرا داد.
گفتنی است در این نشست معاونان توسعه مدیریت و گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، رئیس اداره محیط زیست، رئیس و عضو جامعه کلوپ داران، کاظم بایرام بخش مستند ساز، عکاس و محقق خلیج فارس و سید علیرضا کاظمی مجری طرح مرجان حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1288784/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگه بچه داری این کلیپ رو ببین

ماجرای جالب ازدواج پدر و مادر سپند و کمند امیرسلیمانی از زبان مادرشان

سفر به تاریخ؛ ژست خاص «گلین خانم، اولین همسر عقدی ناصرالدین‌شاه»؛ دهه 1250

اجرای خاطره میرطاهر مظلومی از آشنایی با همسرش توسط امیرمهدی ژوله و الیکاعبدالرزاقی

گزافه‌گویی کاخ سفید: ایران ضعیف شده است!

وزیر خارجه چین: همکاری ما با روسیه علیه هیچ کشوری نیست

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

طرح خطرناک اشغالگران علیه غزه

میرطاهر مظلومی: خبر قتل مهرجویی مثل آوار روی سرم ریخت

ماجرای تصویر عباس عبدی، بهروز گرانپایه و حسین قاضیان در دادگاه چه بود؟

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

مرغ گران شد

کاخ سفید مرگ سربازان آمریکایی در لیتوانی را تأیید کرد

تعریف و تمجید میرطاهر مظلومی از الیکا عبدالرزاقی

تپل‌ها نمی‌توانند آدم‌های بدی باشند!

باهنر: گرایش‌های رادیکال می‌خواهند همه جامعه مثل آنها فکر کنند

مادر برندهای تلویزیونی محبوب کودک و نوجوان/ ویدئو

دیگه فنجون چای رو ساده جلو مهمون نزار

جراحی ماسک و ترامپ به وزارت بهداشت رسید

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

عربستان و قطر؛ اولین مقصد خارجی ترامپ

‌‌مسابقه بشمار 5 با امیرحسین رستمی

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

تماس تلفنی ترامپ و السیسی درباره غزه و یمن

خاطره خانم بازیگر از تماشای فوتبال کنار دوستانش!

عراقچی در گفت‌وگو با گروسی: ایران هر تدبیر لازمی را برای صیانت از برنامه هسته‌ای خود اتخاذ خواهد کرد

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

روسیه اسناد تخلفات اوکراین را به آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد

گاردین: عربستان و امارات مخالفت با حمله نظامی علیه ایران را به گوش ترامپ می‌رسانند

دلیل علاقه بچه ها برای بازی با پدر

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

محاکمه 5 نفر در بلغارستان به دلیل مرگ پناهجویان افغان

رمزگشایی از اعلام موضع صریح لاریجانی؛ آیا ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای می‌رود؟

سفر به تاریخ؛ «محمدرضا پهلوی و صدام حسین در الجزایر»؛ سال 53

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

جان باختن بیش از 300 کودک از زمان از سرگیری عملیات اسرائیل در غزه

احمدی پرسپولیسی است یا استقلالی؟

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

پاکستان اخراج اتباع افغان را آغاز کرد

«موسی کلیم‌الله» 30 میلیاردی شد؛ دومین فیلم پرفروش اکران نوروزی

اعلام جرم علیه مدعی دروغینِ استعفای جمعی از نمایندگان مجلس

«ساگینتایف» به پزشکیان پیام تبریک داد

ایده بامزه ترین هدیه برای کسی که عاشقشی

سفیدبازی منافقین

دمشق: آماده همکاری با جامعه جهانی هستیم

حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد

اجرای دیالوگ معروف میرطاهر مظلومی در سریال قهوه تلخ

با شوهر پرسپولیسی/استقلالی چه کنیم؟

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

کابل: گفت‌وگوی فشرده با روسیه، پس از لغو ممنوعیت طالبان آغاز می‌شود

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی