اخبار محرمانه

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است بیمه دی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید سرزده و بدون اطلاع‌ از بیمه دی از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس سعید اوحدی در حاشیه این بازدید گفت: این بازدید جهت بررسی میزان عملیاتی شدن تصمیماتی است که در دوره جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران گرفته شده است، ما وعده داده بودیم که تعداد مراکز درمانی را به 10 هزار مرکز و تا پایان سال به 11 هزار مرکز برسانیم. همچنین تاکید کرده بودیم که اگر ایثارگران هزینه درمانی را به صورت مستقیم در مراکز درمانی پرداخت کنند، ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب آن انجام شود. کار ویژه‌ای توسط سرپرست بیمه دی انجام شد که با عنوان «پزشک تخصصی بیمه مراقبتی از راه دور» است. امروز آمده‌ایم که بدانیم این امور به چه مرحله‌ای رسیده است؟
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه یک میلیون و 600 هزار عزیز جامعه هدف ما تحت پوشش خدمات بیمه دی هستند، اظهار داشت: روزانه 65 هزار نفر به بیمه دی مراجعه می‌کنند که عدد بزرگی در بین بیمه‌های کشور است‌ که باید ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب هزینه‌های درمانی آنها انجام شود. توصیه ما به جامعه معزز ایثارگری این است که به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنند چراکه آنجا نیاز نیست هیچ وجهی پرداخت کنند زیرا مراکز درمانی با بیمه دی قرارداد دارند.
مهندس اوحدی در ادامه افزود: یک خبر خوب هم بدهم، قراردادهای با مراکز درمانی بیمه دی حداکثر ظرف دو ماه تسویه می‌شود. اعتمادسازی را در مراکز درمانی ایجاد می‌کنیم چرا که اگر آنها هم مشاهده کنند بیمه دی خدماتش را به روز کرده است، خدمات مطلوب‌تری را به مراجعه‌کنندگان می‌دهند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: امروز پزشک مراقبت از راه دور ایجاد شده است. پزشکان متخصصی در بیمه دی مستقر شدند. این پزشکان مراحل درمانی را بررسی می‌کنند و با نظر این عزیزان مراحل ارجاع بعدی بیمار طی درمان صورت می‌گیرد. یک اتفاق دیگر رخ داد یک مرکز تماس ملی در بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایجاد کردیم که به صورت شبانه‌روز از 5 بعدازظهر تا 8 صبح پاسخگوی ایثارگران معزز هستند. تعداد زیادی از همکاران ما صبح تا 12 شب، بعد از آن 12 شب به بعد برنامه شیفت شب را دارند تا با مرکز تماس ملی با ظرفیت بیشتری در خدمت جامعه هدف باشیم.
مهندس اوحدی ضمن تشکر و قدردانی از همکاران بیمه دی، خاطرنشان‌کرد: این سه موضوع را که خدمت جامعه هدف وعده داده بودیم به لطف خدا محقق شد و امیدواریم مجموعه همکاران بیمه دی با ایجاد یک نظام پیشنهادات بتوانند در حوزه فناوری و تسهیل خدمات به جامعه هدف موفق باشند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: مرکز تماس بیمه دی 24 ساعته می‌شود. ممکن است که عزیزی مشکلی برای او پیش بیاید و خانواده بیمار سوالی و دغدغه‌ای داشته باشند حتما مرکز تماس بیمه دی به صورت شبانه روزی برای پیشنهادات فعال خواهد شد. شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1287352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک فن ساده خیاطی هم یاد بگیریم

خرید تضمینی گندم رکورد زد

ارمنستان تأمین مالی پیمان امنیت جمعی را متوقف کرد

تاکید آلمان بر لزوم پاسخ قاطع به تهدیدهای تعرفه‌ای ترامپ

سریال هم‌بازی از امروز از شبکه آی فیلم

مرگ بازیگر «پرنده‌های خارزار»

روایت وال استریت ژورنال از اردوگاهی که دیگر نیست

مدودف: آرام‌بخش اورشنیک و داروهای اعصاب اتمی راه درمان غرب است

مسکو: اوکراین به تعهدات خود پایبند نیست

بسیج اساتید: رئیس جمهور متوهم آمریکا از تجربه اسلاف خود استفاده کند

الهام چرخنده: نمیخوام بگم ماشینم چیه!

پایان مهلت پاکستان؛ اخراج پناهجویان افغان فاقد مدرک آغاز شد

خشم صلیب سرخ از جنایت اسرائیل علیه امدادگران در رفح

حملات آمریکا به یمن؛ استراتژی«شوک و هراس»

مارین لوپن مجرم شناخته شد

حماس خواستار تضمین‌های بین‌المللی براب عدم تجدید جنگ در غزه است

فرود اضطراری هواپیمای حامل دانشجویان صهیونیست در ترکیه

چهره ها/ مازیار لرستانی در کنار مادرش

لقب هایی که محمدرضا احمدی به بازیکنان داده

هشدار ایران به آمریکا؛ هرگونه شرارت با واکنش قاطع و فوری همراه خواهد بود

عارف: دولت وفاق ملی اصول معوقه قانون اساسی را مد نظر قرار می دهد

اثرات مثبت خاک بازی

آیا تروئیکای اروپایی ترمز تشدید تنش را می‌کشند؟

جزئیات سیاست‌های اشتغالی دولت

وقتی جناب خان بلند بلند فکر می کنه و باعث آبرو ریزی میشه

هشدار ایران به آمریکا

نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل: بازگشت اجباری افغان‌ها از پاکستان به نفع کسی نیست

سوال غافلگیرکننده و سخت از «فرزاد فرخ»

دفتر رئیس جمهور: برای جلب توجه و تخریب دولت، بی پروا دروغ می گویند

انگلیس به‌دنبال تعمیق روابط امنیتی با اتحادیه اروپا

واکنش‌ها به گزینه جنجالی نتانیاهو برای ریاست شاباک

پکن: همکاری با روسیه علیه هیچ طرف ثالثی نیست

چهره ها/ پست تازه محسن تنابنده با یک کپشن مبهم درباره نقی

ازدواج به سبک ایرانی!

رهبر انقلاب: امروز بخشی از دنیای اسلام به شدت مجروح است؛ فلسطین مجروح است لبنان مجروح است

مشکل اساسی جناب خان برای ازدواج با احلام

اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری خطاب به مسافرین نوروزی

316 بار «بایدن» در 50 روز ریاست ترامپ!

پیام قالیباف در پی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد و فوتبال ساحلی

شاد بودن و شاد زیستن به سبک «علیرضا خمسه»

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات ترامپ درباره تهدید صریح ایران به بمباران

افشاگری رسانه صهیونیستی علیه رئیس جدید شاباک

تلویزیون عید فطر چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

تیزر قسمت یکم از مجموعه "تا هفت خانه آن‌ورتر"

دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر انقلاب اسلامی

مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

الجولانی: از سهمیه‌بندی در دولت اجتناب کردیم

خاطره جالب محسن کیایی از آتش زدن حیاط منزلشان در زمان کودکی

ذرت مکزیکی، یک میان وعده لذیذ

تک فصلی های سریال« پایتخت»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی