بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - مهر / امیر پذیرفته کارگردان فیلم کوتاه «تانکر» درباره داستان این فیلم توضیح داد و عنوان کرد که فیلم کوتاه عرصه تجربههای مختلف است.
امیر پذیرفته کارگردان فیلم کوتاه «تانکر» درباره ویژگی های این فیلم عنوان کرد: «تانکر» را مانند دیگر آثارم در رفسنجان ساختم زیرا دغدغه من این بود که زیست این شهر و فرهنگ مردم رفسنجان را در آثارم نشان دهم. فیلمنامههای دیگری هم به من پیشنهاد میشود که بسازم اما من آثاری مانند «کپسول»، «اندروا» و «تانکر» را دوست دارم زیرا داستانهایی را روایت میکنند که از نزدیک با آنها ارتباط برقرار میکنم.
این کارگردان درباره داستان فیلم «تانکر» گفت: داستان این فیلم در یک کارخانه پسته که ما در رفسنجان به آن ترمینال پسته میگوییم، رقم میخورد. درواقع داستان این فیلم حول محور پسته میگذرد که به نوعی محصول شهر رفسنجان است.
به گفته این کارگردان، «تانکر» به لحاظ فرم نزدیک به فیلم کوتاه «کپسول» است.
این فیلمساز تاکید کرد: من براساس تجربیات زیسته خودم فیلم میسازم اما مسلما تمام اتفاقات یک فیلم واقعی نیست بلکه تنها ایده اولیه فیلم از یک اتفاق واقعی شکل میگیرد.
این کارگردان فیلم کوتاه درباره چالشهای فیلمسازی در شهرستان بیان کرد: فیلم ساختن در شهرستان از یک لحاظ خوب است زیرا تو در شهر و محل زندگی خودت فیلم میسازی و این مساله میتواند به روند قصه فیلم کمک کند. از طرفی هزینههای ساخت فیلم در شهرستان زیاد است زیرا تجهیزات و امکانات کمتری نسبت به تهران در دسترس قرار دارد.
پذیرفته که فیلم «کپسول» وی در سی و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران حضور داشت و از این طریق به اسکار معرفی شد، عنوان کرد: من همیشه آرزو دارم فیلمی بسازم که از نشان دادن آن به دیگران خجالت نکشم. فیلم «کپسول» را با افتخار به دیگران نشان میدهم و این برایم بهترین اتفاق است. درواقع هنگام ساخت یک فیلم به دریافت جایزه فکر نمیکنم اما تمام تلاش خودم را به کار میگیرم تا بهترین اتفاقها برای فیلمم رقم بخورد.
وی با اشاره به تنوع ژانر در فیلم کوتاه گفت: خوشبختانه تنوع ژانر و گونههای مختلف فیلمسازی اکنون در حوزه فیلم کوتاه ما وجود دارد. من نیز سعی کرده ام در ژانرهای مختلف حرکت کنم یا حداقل به ژانرهای دیگر سرک بکشم اما این مساله مهم است که یک ژانر را به درستی اجرا کنید. این یک ویژگی مثبت است که در حوزه فیلم کوتاه میتوان تجربیات مختلفی کسب کرد در حالی که اگر بخواهید در فیلم بلند این تجربه را کسب کنید باید هزینه زیادی صرف کرد و حتی ممکن است نتیجه قابل قبولی هم در پایان حاصل نشود.
این کارگردان یادآور شد: سینمای فیلم کوتاه دنیای عجیبی دارد و قدم زدن در این دنیا جذاب و حیرتانگیز است. برخی به من میگویند چرا دیگر فیلم کوتاه را رها نمیکنی و فیلم بلند نمیسازی؟ متوجه نمیشوم که چرا گمانه زنی برخی افراد این است که ما فیلم کوتاه میسازیم تا در نهایت به فیلم بلند برسیم. اگر من روزی فیلم بلند هم بسازم قطعا در کنار آن ساخت فیلم کوتاه را ادامه میدهم. اکنون هم چند فیلمنامه آماده دارم و تنها منتظر تغییر فصل هستم تا تولید آنها را شروع کنم.
پذیرفته در پایان اظهار کرد: منکر این نیستم که فیلم کوتاه میتواند پلی باشد که یک فیلمساز با کسب تجربه در این فضا وارد حوزه سینمای بلند شود اما صرفا نباید به فیلم کوتاه به منزله گذار نگاه کرد بلکه جهان مختص به خودش را دارد که بسیار جدی و مهم است.
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1281828/