اکران تصاویر شهدای استان تهران در ایستگاههای پرتردد مترو/گنجینههای دوران دفاع مقدس تمام نشدنی است
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران در حاشیه افتتاح و رونمایی از تصاویر 46 شهید استان تهران در ایستگاههای مترو گفت: حماسههای شهدا و رزمندگان در دوران جنگ هشت ساله به مثابه یک گنج تمام نشدنی است که زوایای آن بایستی برای همگان تبیین شود.
به گزارش «ایثار»، عباسعلی رضایی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه و رونمایی از تصاویر 26 فرمانده و 20 شهید غریب در اسارت شهرستانهای استان تهران که در ایستگاه متروی میدان حضرت ولیعصر(عج) برگزار شد، با تبریک فرارسیدن چهل و چهارمین سالگرد بزرگداشت هفته دفاع مقدس و ادای احترام به ساحت مقدس شهیدان اظهار کرد: همزمان با هفته دفاع مقدس و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، امروز 46 تابلو از تصاویر فرماندهان و شهدای غریب در اسارت شهرستانهای استان تهران که با استفاده از فنآوری نقاشی دیجیتال تهیه شده بود، رونمایی و در معرض دید عموم مسافران در ایستگاههای پرتردد مترو تهران قرار گرفت.
وی افزود: مسافران در ایستگاههای میدان حضرت ولی عصر(عج)، ارم سبز و انقلاب شاهد این تصاویر خواهند بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران با بیان اینکه اکران این تصاویر تا پایان مهرماه ادامه دارد، ادامه داد: تصاویر شهدا در آینده نیز در سایر ایستگاههای مترو در معرض دید عموم قرار میگیرد.
رضایی با تاکید بر اینکه تولید محتوای فاخر فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت نیازمند نگاه هنرمندانه است، تاکید کرد: پیوست فرهنگی و رسانهای جذاب میتواند بر روی مخاطب اثرگذار باشد، از اینرو حماسههای شهدا و رزمندگان در دوران جنگ هشت ساله به مثابه یک گنج تمام نشدنی است که زوایای آن بایستی برای همگان تبیین شود.
این مسئول در خاتمه با قدردانی از مدیران فرهنگی مترو، اداره کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونت فرهنگی بنیاد شهرستانهای استان تهران، بر تداوم اجرای فعالیتهای فرهنگی و هنری حوزه ایثار و شهادت با مشارکت همه دستگاهها تاکید کرد.
محمد کرمالهی مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم با تاکید بر پیوست مفهومی و ایجاد درنگ برای مخاطبان در ایستگاه های مترو و تقدیر از مدیران و دست اندرکاران این نمایشگاه گفت: چنین اقداماتی باید تداوم داشته باشد و برای تداوم بخشیدن باید کار اجتماعی انجام شود.
وی ادامه داد: فاصله کارهای رسمی وقتی شکسته میشود که وارد گذر و خیابانی شود و وقتی وارد حوزه اجتماعی میشویم نیاز به کار مفهومی داریم و مخاطب با شاخص هنری کامل متوجه منظور نمیشود.
کرمالهی یادآور شد: باید در هنرهای محیطی برای مخاطب درنگ ایجاد کنیم و این درنگ یعنی کار درست انجام شده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1278836/