اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سفر استانی جلیلی با چه مجوزی؟ تحلیل ویژه

سفر استانی جلیلی با چه مجوزی؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - آرمان ملی /متن پیش رو در آرمان ملی منتشر شده و بازنشر آن در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
مطهره شفیعی| سعید جلیلی هنوز نمی‌خواهد شکست را باور کند. او شکست خورد پزشکیان برتر بود اما مولفه دیگری هم در این شکست دخیل بود که همان حب قدرت در میان اصولگرایان است.

برخی معتقدند شکست کاندیداهای اصولگرا حتمی بود اما اگر همان اول لجبازی نمی‌کردند و به نفع جلیلی کنار می‌رفتند، شکست‌شان تا این اندازه سخت نبود و به عبارتی آبرومند بود. اکنون جلیلی مانده و یک دنیا حرف و حدیث که برای رهایی از آن مجبور است هر روز شعارهایی مانند دولت در سایه و غیره را بدهد.
سفر استانی چه شد؟
جلیلی اخیرا گفته است: نزدیک به 14 میلیون نفر به رویکرد ما اعتماد کرده‌اند و این وظیفه‌ای را در راستای دنبال‌کردن این رویکرد بر دوش ما می‌گذارد. این حرکت ممکن نیست مگر به اینکه هرکدام از ما نقش مؤثر خودمان را ایفا کنیم. شاهد بودید که من بعداز انتخابات این حرکت را متوقف نکردم، سفر استانی داشتم، به شهر یاسوج رفتم، با مردم آنجا صحبت کردم. صحبت‌های آنها و کارهایی که در ایام انتخابات انجام دادند را شنیدم، وقتی این حرکت‌های بزرگ ازسوی ایرانیان در کشور و یا سراسر جهان انجام شده است، وظیفه ما تداوم آن است. باید با یک عزم جدی آن را دنبال کرد. وی افزود: در استان‌های مختلف یکی از چیزهای جالب این بود که یک نسل نوجوان را شاهد بودیم که بسیار پویا و آگاه نسبت به مسائل کشور با شور و شعور ارزشمندی مباحث را دنبال می‌کرد. این همان چیزی است که ما را نسبت به آینده امیدوار می‌کند؛ من بسیار به آینده امیدوارم و بسیار معتقدم با کمک شما می‌توانیم آینده خوبی را رقم بزنیم. جلیلی خاطرنشان کرد: دولت سایه یک گفتمان است که هرکدام از ما سایه‌به‌سایه تحولات کشور را دنبال کنیم و بر آن تأثیر مثبت بگذاریم.
چرا سفر می‌رود؟
این اظهارات از چند زاویه قابل بررسی است. نخست اینکه او به شکست در انتخابات باور ندارد و می‌خواهد همانند یک رئیس‌جمهور به شهر استانی برود اما مشخص نکرده از چه جایگاهی چنین تصمیمی گرفته شده است. آیا او تبلیغات انتخاباتی 4 سال دیگر را آغاز کرده است؟ موضوع دوم در باب سفرهای استانی جلیلی به تخریب دولت پزشکیان بازمی‌گردد به این شکل که شاید او در استان‌های مختلف موضوعاتی را علیه دولت پزشکیان مطرح و جامعه را به رئیس‌جمهور منتخب بدبین کند که در این زمان نهادهای نظارتی باید مانع سفرهای او شوند. حجت‌الاسلام فاضل میبدی، فعال سیاسی هم به این موضوع اشاره کرده است. میبدی درباره اظهارات سعید جلیلی درباره اقدامات دولت سایه گفت: یک جریانی می‌خواهد پشت پرده و مخفی علیه دولت مستقر کار کند. انتظار از دستگاه‌های حاکمیتی این است که جلوی این تحرکات را بگیرند. اگر دولت سایه بخواهد کارش را با این شکل و شیوه‌ای که ما مشاهده می‌کنیم ادامه دهد، خطرناک است، این‌که هیچ دولتی را این‌ها تحمل نکنند جز دولت خودشان و بر اساس منافع خودشان عمل کنند، قابل قبول نیست. عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: دولت سایه یک جریان خطرناک است و اگر دولتمردان و دلسوزان به هوش نباشند این جریان برای منافع خودش منافع ملی را بر باد می‌دهد همانطور که تاکنون انجام دادند و جلوی برجام، مذاکرات و FATF را گرفتند و میلیاردها دلار به این کشور آسیب وارد کرده است، این جریانِ سایه خطرناک است و اگر جلوی آن ایستادگی نکنند، آسیب‌های زیادی را به دنبال خواهد داشت.
باید حزب تشکیل دهد
حرکات سیاسی جلیلی قابل فهم نیست. اخیرا زیدآبادی نوشت: «سعید جلیلی اگر خواهان ادامه فعالیت سیاسی است، به‌جای تشکیل «دولت در سایه» که اسم بی‌مسمایی در نظام جمهوری اسلامی است، باید حزب تشکیل دهد. دولت در سایه بدان سان که او مراد و دنبال می‌کند، یعنی پدیده مرموزی که اعضا و منابع و ارتباطات و نوع فعالیتش برای جامعه شناخته شده نیست و عملا یک نیروی زیرزمینی به شمار می‌رود. حزب سیاسی اما پدیده‌ای شفاف است و منابع مالی و انسانی و برنامه قابل پنهانی از چشم رسانه‌ها ندارد.»
نه به دولت سایه
اخیرا کارزاری درباره مخالفت با دولت سایه به راه افتاده که متن آن چنین است: باتوجه به اینکه باید یک نفر (دولت) پاسخگوی کارهای اجرایی کشور باشد وجود دولت‌های موازی با نام «دولت سایه» به ضرر کشور است. گوش به فرمان رهبریم. رهبری با موازی کاری مخالف هستند. لطفا هر چه سریعتر نسبت به عواقب این فعالیت‌ها با مشورت مقام معظم رهبری اقدام لازم را صورت دهید و مردم را از اینگونه فعالیت‌ها مطلع سازید.
برنامه‌ دولت در سایه علیه پزشکیان
محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب چنین به فعالیت جلیلی پرداخت: حدود 20. 30 سالی است که جلیلی در انتخابات شرکت می‌کند برای مثال در انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد کاندیدا بوده تا امسال که در انتخابات شرکت کرده، حدود 20. 30 سال است که در انتخابات شرکت می‌کند که در مجلس یا ریاست جمهوری به پست سیاسی برسد، اشکال ندارد و این کار بدی هم نیست که انسان فعالیت کند اما باید مشخص شود اعضای حزب چه کسانی هستند، این حزب کجا تشکیل شده است. در حقیقت اساسنامه این دولت رقیب، یا دولت سایه یا دولت پنهان باید در کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور تصویب شود و احزاب سالیانه نشست برگزار کنند، شورای مرکزی، اعضای استان‌ها و منابع مالی معلوم شود و دفتری که دخل و خرج‌ها در آن ثبت شود، سالانه به تایید و تصویب کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور برسد و کنترل شود، اینکه اشکالی ندارد. وی افزود: اما اینکه منابع مالی و اعضا نامعین باشند و در هر نقطه خاصی بحران ایجاد کنند و بعد دولت مستقر پاسخگوی باشد و به عبارتی دولت هزینه اعمال نیروهای بدون تابلوی مشخص را بپردازد، در هیچ جای دنیا مرسوم نیست.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1256235/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگ‌ترین شگفتی سال خاورمیانه

جزئیات طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال دائمی محور فیلادلفیا

عصرایران نوشت: از بازرگان تا عشقی!

گسترده‌ترین تظاهرات در تل آویو از آغاز جنگ غزه

پزشکیان خاتمی نیست

رانت مومنانه

رقابت با همسایه طماع

ژست های امیر آقایی در مراسم اکران یک فیلم

پزشکیان: اگر توان دفاعی را نداشتیم، جنایتکاران علیه مردم ما جنایات می‌کردند

سد بلند بازدارندگی حزب‌الله لبنان

جنین با تلی از ویرانه؛ عقب‌نشینی صهیونیست‌ها پس از 10 روز

شیر طلایی ونیز به فیلم آلمودوار رسید

خبر بد برای "هاشم" و "سهراب"

رئیس سابق کمیسیون اصل 90: اگر عشقی آن موقع که تذکر دادم، برکنار شده بود نه مال مردم می‌رفت، نه آبروی خودش

اعلام خط قرمز ایران

خشم مردم فرانسه از تصمیمات ماکرون

چهره ها/ تغییر قیافه مجری زن تلویزیون بعد از 23 سال

"بهبود" گیر افتاد!

قحطی بنزین در شهرهای شمالی

اولین اظهارنظر مدیرعامل تلگرام پس از آزادی

بی‌تفاوتی بازار به استعفای عشقی

تجمع معترضان مقابل محل اقامت نتانیاهو

چین خطاب به آمریکا: ما تهدید نیستیم بلکه یک فرصت می باشیم

مطهرنیا: با یک تلفن از دانشگاه آزاد قم اخراج شدم

پاسخ رهبر انقلاب به گزارش عملکرد ستاد اجرایی فرمان امام: از آقای فتاح تشکر شود

واکنش ثابتی به حواشی انتشار فرم انصرافش از وام مسکن

رکوردزنی تهران در آمار شاغلان فقیر

نفی دوقطبی‌سازی

تحلیل مسعود نیلی از ترس مواجهه با ناترازی‌های اقتصاد ایران

چهره ها/ عکس جدید از یاسمنِ سریال لحظه گرگ‌ و‌ میش

تصورتان از تایلند چیست؟

بذل‌وبخشش فرانسه از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای اوکراین

حمله پهپادی حزب‌الله به مقر فرماندهی لشکر 91 ارتش رژیم صهیونیستی

خانواده‌های اسرای اسرائیلی: نتانیاهو در حال کارشکنی در مذاکرات غزه است

امیر آقایی در اکران مردمی فیلم «کارزار»

حضرتی گزارش داد؛ مسئولیت برگزاری نخستین نشست خبری پزشکیان با کیست؟

سخنگوی مرکز مبادله: بیش از 25 هزار قطعه سکه فروخته شد

ویدئویی دردناک از کودکانی که در اردوگاه پناهندگان النصیرات مجروح شدند

فرود جنگنده های آلمان در فنلاند در 180 کیلومتری مرز روسیه

9 ضربه ایران به تروریست‌ها؛ سه مقر گروهک‌‌ها در استان سلیمانیه تخلیه شد

تحلیل احمد میدری از خطای بزرگ ایران در مسیر توسعه

وزیر تعاون: یارانه 13 هزار معلول به‌زودی پرداخت می‌شود

جنایات وحشیانه اسرائیل در زندان‌ها علیه فلسطینیان

واکنش سخنگو و معاون پارلمانی دولت رئیسی به «وام عشقی»

سخنرانی کمتر دیده‌شده آیت‌الله خامنه‌ای در دومین سالگرد واقعه کشتار 17 شهریور

روایت تجارت نیوز از رکوردشکنی تعداد و مبلغ تراکنش های بانکی

29 درصد صهیونیست‌ها در سودای مهاجرت از سرزمین های اشغالی

تظاهرات هزاران هوادار فلسطین مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در لندن

کمی پشت صحنه شهرزاد ببینیم!

اولین تصویر از اکبر عبدی در «ماه عسل» منوچهر هادی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی