اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی: شبکه فروش نقطه عطف ارتباط با مشتریان است بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی: شبکه فروش نقطه عطف ارتباط با مشتریان است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - اولین جلسه هم اندیشی مدیرعامل بیمه دی با شبکه فروش این شرکت در سال 1403، روز سه‌شنبه برگزار شد و طی آن مدیرعامل با اشاره به اهمیت نقش شبکه فروش، به ظرفیت‌های مغفول مانده در صنعت بیمه اشاره و بر ضرورت شناخت و کسب پرتفوی آن تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت بیمه دی، در این جلسه که معاونین و مدیران ستادی به صورت حضوری و مدیران و شبکه فروش سراسر کشور به صورت برخط حضور داشتند، مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه دی ضمن تقدیر از تلاش شبکه فروش برای تحقق اهداف شرکت در سال گذشته، گفت: آمار بدست آمده از وضعیت بازار نشان می‌دهد، 25 درصد از مردم فاقد بیمه نامه‌های درمانی هستند. 
وی گفت: بخش قابل توجهی از موتورسیکلت‌های سطح شهر فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث و بدنه هستند. ضریب نفوذ بیمه در کشور یک و هشت دهم درصد است و این یعنی بازار به شدت بکر و موقعیت برای کسب پرتفوی بیشتر مهیا است.
وی افزود: حدود 2 میلیون و 440 هزار واحد صنفی، 75 هزار واحد صنعتی و تولیدی و 862 شهرک و منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارد که می‌تواند مشتریان بالقوه خوبی برای ما محسوب شوند. 
مدیر عامل بیمه دی ادامه داد: بیمه، فناوری نیست و ماهیت خدمت‌رسانی دارد و منشاء خدمت نیز نیروی انسانی است که می‌تواند با دلسوزی، وفاداری، پیگیری، تکریم مشتری و ارائه خدمات بهینه، مسیر نیل به اهداف فروش را هموار سازد.
** دانستن، خواستن، توانستن رمز موفقیت شرکت بیمه دی
نائب رئیس هیأت مدیره بیمه دی همچنین "دانستن"، "خواستن" و "توانستن" را شعار و سرلوحه کار شرکت دانست و افزود: بیمه دی در سال 1403 افق دید خود را بر 16 هزار خرده فروشی ترسیم کرده که سهم بیمه‌های خودرو چهار هزار و 400 بیمه‌نامه است. باید وقت شناس بود چرا که عرصه رقابتی بازار منتظر نمی‌ماند و باید به سرعت درصدد ارتقای سهم از پرتفوی باشیم.
** تکریم شبکه فروش با برنامه‌های تدوین شده
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اهمیت شبکه فروش اظهار کرد: اولین و آخرین خاطرات مشتریان و جامعه هدف ما با شبکه فروش شکل می‌گیرد و همچنین دانش به روز، مهارت و رفتار شایسته ایشان، در قضاوت مردم نسبت به برند بیمه دی تأثیرگذار خواهد بود. 80 درصد خرده فروشی شرکت توسط نمایندگان محقق می‌شود که این مهم نشان دهنده اهمیت شبکه فروش در شرکت است. 
** همراهی و نظارت بر شبکه فروش 
مدیرعامل بیمه دی تصریح کرد: نقش شبکه فروش در کسب درآمد شرکت، غیر قابل انکار و چشم پوشی است؛ شبکه فروش جزو بدنه شرکت است و باید مورد احترام و تکریم باشد، افزایش اختیارات با سطح بندی و نظارت سخت گیرانه می‌تواند سامانه شبکه فروش را پویاتر کند. بازار دیجیتال با قدرت در حال توسعه است و باید با هوشمندی و آگاهی از شرایط جامعه و زمانه، درصدد ارتقای خلاقانه و کسب بازار هدف باشیم.
وی افزود: درخصوص تبلیغات، برنامه‌هایی در دست تدوین است که با مشارکت شبکه فروش می‌تواند به بهره‌برداری برسد و تأثیر آن را در آینده با افزایش فروش مشاهده خواهیم کرد.
مهندس موهبتی با اشاره به قرارداد درمانی خانواده‌ ایثار و شهادت بیان کرد: پروژه بزرگ درمان ایثارگران، با وجود نقاط مثبتی که دارد، می‌تواند تهدیدی هم برای شرکت محسوب شود؛ لذا باید فارغ از این قرارداد، فرآیندهای شرکت را بازنگری کنیم و در بازار حضور پررنگ داشته و خرده فروشی را توسعه دهیم. باید در بازارهایی که مغفول مانده حضور یابیم، فروش را پایش کرده، تجارب را مبادله و ایده‌های جدید را وارد مجموعه کنیم تا به موفقیت برسیم. 
در این جلسه که با حضور بیش از 750 نماینده برگزار شد، رئیس کانون نمایندگان شرکت بیمه دی و شش نفر از نمایندگان شرکت نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند، که در ادامه مهندس موهبتی ضمن پاسخ به سئوالات ایشان، دستور رسیدگی و پیگیری مسائل مطرح شده را صادر کرد.
در پایان این جلسه، از قابلیت فروش اقساطی بیمه‌نامه خودرو در بستر وب اپلیکیشن «دِی‌دار» رونمایی شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1231001/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت وال استریت ژورنال از اردوگاهی که دیگر نیست

مدودف: آرام‌بخش اورشنیک و داروهای اعصاب اتمی راه درمان غرب است

مسکو: اوکراین به تعهدات خود پایبند نیست

بسیج اساتید: رئیس جمهور متوهم آمریکا از تجربه اسلاف خود استفاده کند

الهام چرخنده: نمیخوام بگم ماشینم چیه!

پایان مهلت پاکستان؛ اخراج پناهجویان افغان فاقد مدرک آغاز شد

خشم صلیب سرخ از جنایت اسرائیل علیه امدادگران در رفح

حملات آمریکا به یمن؛ استراتژی«شوک و هراس»

مارین لوپن مجرم شناخته شد

حماس خواستار تضمین‌های بین‌المللی براب عدم تجدید جنگ در غزه است

فرود اضطراری هواپیمای حامل دانشجویان صهیونیست در ترکیه

چهره ها/ مازیار لرستانی در کنار مادرش

لقب هایی که محمدرضا احمدی به بازیکنان داده

هشدار ایران به آمریکا؛ هرگونه شرارت با واکنش قاطع و فوری همراه خواهد بود

عارف: دولت وفاق ملی اصول معوقه قانون اساسی را مد نظر قرار می دهد

اثرات مثبت خاک بازی

آیا تروئیکای اروپایی ترمز تشدید تنش را می‌کشند؟

جزئیات سیاست‌های اشتغالی دولت

وقتی جناب خان بلند بلند فکر می کنه و باعث آبرو ریزی میشه

هشدار ایران به آمریکا

نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل: بازگشت اجباری افغان‌ها از پاکستان به نفع کسی نیست

سوال غافلگیرکننده و سخت از «فرزاد فرخ»

دفتر رئیس جمهور: برای جلب توجه و تخریب دولت، بی پروا دروغ می گویند

انگلیس به‌دنبال تعمیق روابط امنیتی با اتحادیه اروپا

واکنش‌ها به گزینه جنجالی نتانیاهو برای ریاست شاباک

پکن: همکاری با روسیه علیه هیچ طرف ثالثی نیست

چهره ها/ پست تازه محسن تنابنده با یک کپشن مبهم درباره نقی

ازدواج به سبک ایرانی!

رهبر انقلاب: امروز بخشی از دنیای اسلام به شدت مجروح است؛ فلسطین مجروح است لبنان مجروح است

مشکل اساسی جناب خان برای ازدواج با احلام

اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری خطاب به مسافرین نوروزی

316 بار «بایدن» در 50 روز ریاست ترامپ!

پیام قالیباف در پی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد و فوتبال ساحلی

شاد بودن و شاد زیستن به سبک «علیرضا خمسه»

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات ترامپ درباره تهدید صریح ایران به بمباران

افشاگری رسانه صهیونیستی علیه رئیس جدید شاباک

تلویزیون عید فطر چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

تیزر قسمت یکم از مجموعه "تا هفت خانه آن‌ورتر"

دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر انقلاب اسلامی

مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

الجولانی: از سهمیه‌بندی در دولت اجتناب کردیم

خاطره جالب محسن کیایی از آتش زدن حیاط منزلشان در زمان کودکی

ذرت مکزیکی، یک میان وعده لذیذ

تک فصلی های سریال« پایتخت»

دبیرکل عصائب اهل الحق: هدف اسرائیل، تسلط بر منطقه است

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

هشدار ترامپ به زلنسکی درباره خروج از توافق منابع

میرسعید مولویان: در سریال خاتون رضا فخار دُخترکُش نبود

طلای جهانی از 3100 دلار عبور کرد

رئیس طالبان: قوانین مبتنی بر دموکراسی غربی را نمی‌پذیریم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی